KRÆÆS
Østervold 28
6800 Varde
Tlf.: 75220004

Uge 13

FISK:
Torsk i sennepssovs  //  Kr. 70,-

KØD:
Kyllingewok med ægnudler  //  Pr. 100 g kr. 28,-
Hjerter i flødesauce  //  Pr. 100 g kr. 28,-
Grillet entrecote  //  Pr. stk. kr. 75,-

VEGANER:
Bønne cassoulet  //  Kr. 65,-
Miso supper med grøntsager  //  Kr. 65,-

GARNI:
Persille og pastinak mos  //  Pr. 100 g kr. 13,-
Sauté af spinat og svampe  //  Pr. 100 g kr. 13,-

KARTOFFEL:
Bagte kartoffelbåde  //  Pr. 300 g kr. 25,-
Kartoffelmos  //  Pr. 300 g kr. 25,-

SAUCE:
Bearnaise  //  2 dl kr. 20,-
Rødvinssauce  //  2 dl kr. 20,-

DESSERTER:
Baileymousse  //  Pr. stk. kr. 35,-
Hindbær panna cotta  //  Pr. stk. kr. 35,-

 

Uge 14

FISK:
Baconbagt laks med timian  //  Pr. portion kr. 50,-

KØD:
Kylling Gumbo med timian og chorizo  //  Pr. portion kr. 40,-
Kalv i frikassé med selleri og gulerødder  //  Pr. portion kr. 40,-
Fyldt peberfrugt med oksekød  //  Pr. stk. kr. 40,-

VEGANER:
Vegetarisk karry med bagt blomkål  //  Pr. portion kr. 45,-
Tofu bolognese  //  Pr. person kr. 45,-

GARNITURE:
Karamelliseret perleløg med lime og chili  //  Pr. 100 g kr. 8,-
Saltbagt selleri  //  Pr. 100 g kr. 8,-

KARTOFLER:
Pommes fondant  //  For 2 styk kr. 25,-
Vilde ris  //  Pr. portion kr. 20,-

SAUCE:
Fiskesauce  //  1 dl kr. 10,-
Paprikasauce  //  1 dl kr. 10,-

DESSERTER:
Kærnemælks fromage  //  Pr. stk. kr. 20,-
Rødgrød med fløde  //  Pr. stk. kr. 20,-

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK