KRÆÆS
Østervold 28
6800 Varde
Tlf.: 75220004

KRÆÆS til morgenstunden

GRØD
Risengrød med æbler, frysetørret solbærpulver og ristede mandler
3 korns grød med ingefærsirup, gulerodssaft og ristede hørfrø
Rug/hvede grød med mango/hyben kompot og ristede græskarkerner *
Havregrød med pærer, karamelsauce og saltede mandler
Glutenfri havregrød med pærer, valnødder og frysetørret jordbær
Havregryn/quinoagrød med jordbær og valnødder *

Pr. person kr. 50,-
(* bestilles senest dagen forud for afhentning)

______________________________________________________________

BRUNCHBUFFET
Scrambled æg med hjemmelavet bacon
Lækre brunchpølser
Hjemmelavet postej med bacon
To slags slagterpålæg (flere varianter)
To slags oste
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Frugt
KRÆÆS brød og smør

Pr. person kr. 140,-
Minimum seks personer ellers tillæg på kr. 15,- pr. person.

______________________________________________________________

CHAMPAGNEBRUNCH

Det lune
Æggemuffins med squash og tomat
Hjemmelavede brunchpølser med paprika
Håndskåret bacon

Pølser og pålæg
Spinatvafler med hytteost
Bresaola med syltede grønne tomater og appelsincreme
Hjemmelavet spegepølse med fennikelfrø og grov pesto
Stegt rullepølse a la Toscana med spanske gordal-oliven
Koldrøget laks med rygeost
Salat med grape og mango
Croissant med hjemmelavet hønsesalat

Ost og sødt
Komælksost, cremet skimmelost, hvidløgsost og havtornskompot
Yoghurt med mysli og bær
Frisk frugt
KRÆÆS brød og rugbrød samt smør

Pr. person kr. 210,-
Minimum 10 personer ellers tillæg på kr. 15,- pr. person.

(Pssst... Det eneste, du mangler, er champagnen!)

______________________________________________________________

GODMORGEN-KRÆÆS

Så skal du blot brygge kaffen og sætte KRÆÆS på bordet.

5 KRÆÆS boller, 1 postej, 6 skiver valgfri pålæg og 1 stk. Tistrup skære ost

Pr. pakke kr. 130,-

Kan bestilles til afhentning fra kl. 08.00 – hvor KRÆÆS bollerne og leverpostej er lun. Skal du først bruge KRÆÆS bollerne søndag – kan du bestille dem frosne, så du selv bager dem søndag.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK